FROM UNB PRODUCTION HOUSE: PLAYING NOW - THE RONGGENG COMEDY

Kerana pulut santan binasa
Kerana mulut saman 100 juta!!!!!


Saman lagi....


Anifah Aman al-Perasan sudah kena saman.!!!! Banyak weh..... RM100juta. Dia disaman oleh Anwar Ibrahim. Saman ini difailkan, ekoran kenyataan Anifah Aman al-Perasan, semasa PC dia bersama Hillary Clinton di Amerika Syarikat pada 16 Mei yang lalu. Itu ler...... capoi sangat mulut.!!!!

Weh... sejak jadi Menteri Luar ni...... kaduk al-Perasan ni, semakin naik junjung. Bukan main ek lagi dia..... To get attention and to bodek Najib..... sanggup buat kenyataan menuduh Anwar memburuk-burukan Malaysia dan Najib di luar negara dan yang paling lawak dan tak masuk akai ialah konon nyer Anwar menawarkan dia jawatan Timbalan Perdana Menteri sekira dia jadi Mr Froggy dan melompat ke Pakatan Rakyat bagi membolehkan Anwar membentuk kerajaan Persekutuan. Pleeeeeeeeaaaaaaaazzzzz!!!!!!

Kalau Amina Dola is the Ronggeng Queen of Penanti...... well, dia ni pulak, boleh jadi the Ronggeng King..... Ministry of Foreign Affairs. Ronggeng komer..... ronggeng. Ronggeng jangan tak ronggeng!!! Beronggeng komer atas pentas politik Malaysia Boleh!!!

Ber'ronggeng' sambil pegang cermin..... Ikut nasihat Azmin Ali. Sambil beronggeng tu.... selalu-selalu angkat cermin..... hang cermin muka aku..... aku cermin muka hang... Yang penting nampak muka dalam cermin. Tengok norr... jangan tak tengok muka hangpa masing-masing......

The Ronggeng Queeen.... akan nampak wajah dia dalam TKM 1 One Penang...... manakala The Ronggeng King pulak nampak.... muka dia dalam wajah TPM One Malaysia..... Wow!!!! Hebat nyer.... magic nyer......!!! Itu ler dia Malaysia Boleh the Wonderland.....!!!

Para penonton bersorak ketawa punyer ler syiuk nyer....... Tarian ronggeng yang ada unsur komedi..... Fuuuuuhhhhh........ hebat nyer penari ronggeng dan badut dua ekor ni......!!!! Semua penonton ketawa......

Kah.... kah.... kah.... kah.... kah!!!! Kih.... Kih... Kih.... Kih.....!!!!!

Sambil tu ketawa, mereka berkata.....

Giiler........!!!! Giler.....!!! Giler......!!! Giler......!!! Giler............!!!!

Hebat persembahan ini komer........ Kalah konsert Amy Search.... kalah Awie and the Wings dan kalah ler konsert penyanyi-penyanyi lain yang top meletop!!!!

Promoter nyer pun hebat...... UBN Production House. Sesiapa berminat boleh ler kontek demer.!!!

Sumber: http://motherof3mohd.blogspot.com/

 
Load Counter