Sekitar gambar kempen dan kemenangan rakyat permatang pasir

Ahli-ahli PKR bersama Ketua Cabang Gerik Hj Sopian.


Lee Sing Long bersama YB Tian Chua, YB S Kesavan.


Bekas calon PKR Gerik Moon Akau sedang berbual sesuatu dengan salah seorang ahli PKR.

Wanita-wanita ni adalah pendatang dari luar tak silap saya lebih kurang 40 orang, mereka datang ke Pmtg Pauh bukan untuk berkempen, jadi untuk apa ya? Apabila sampai di pintu tempat mengundi orang kampung disini megikuti mereka dari belakang apa lagi mereka terus angkat kaki ler, selepas 1 jam mereka datang pula, kami sempat menangkap gambar mereka apa lagi semua nya cabut lari ler...adakah wanita-wanita ini pengundi hantu yang telah di import untuk memenangkan calon BN?


Naib Ketua Cabang Gerik Lee Sing Long di depan bilik gerakan Taman Samagagah.


Adoii...kesian wa tengok Dato ni....mungkin terlalu letih sangat berkempen sampai wa tangkap gambar dia pun tak sedar apa-apa pun tahniah diucapkan kerana kerja-kerja keras beliau untuk memenangkan calon permatang pasir.


Orang yang kurang upaya pun hadir, nak dengar maklumat pimpinan PR juga.


YB Tian Chua, Dato Chua Jui Ming, Sdr Koh dan Lee Sing Long.


Sebahagian penyokong-penyokong PR sedang asyik mendengar ceramah pada malam itu.


Ucapan oleh YB Tian ChuaKenapa ler peyokong BN nak berjoget di tengah jalan, tak der tempat lain ker kena langgar tak pasal-pasal mati katak, apa-apa pihak POLIS telah mengarahkan penyokong BN ini beredar dari situ.

Bekas calon Pengkalan Hulu Lee Sing Long sedang menolong menolak kerusi roda makcik yang tak berupaya nak berjalan pada hari pengundian di permatang pasir.


Ucapan ceramah oleh Dato Seri Anwar Ibrahim


Ucapan ceramah oleh YB Mahfuz
Tengah buat laporan nak menipu rakyat 1 Malaysia.


"Ah pek, nanti lu masuk Bilik No.1" itulah kata kata petugas-petugas PAS yang sedia memberi khidmat dengan senyuman tak kira yang muda ataupun tua.
Besar sungguh pemancar TV tu tak ada yang besar lagi ker!!!


Bekas calon Pengkalan Hulu Lee Sing Long Bersama YB Tian Chua & YB S.Kesavan ( ADUN Hutan Melintang ) masa kempen Pilihan Raya Kecil DUN Pmtg. Pasir.
Ah Pek ni kata BULAN manyak bagus... wa gerenti undi itu BULAN.
Penyokong-penyokong dari DAP !Pemuda-pemuda ini bertekad untuk mengundi PAS !!! Tahniah kepada mereka..inilah suara-suara anak muda yang dahagakan perubahan.


Entah apa yang dilaporkan oleh TV ni.....apa-apa pun rakyat 1 Malaysia dah tau !!!


YB ini juga sempat menolong pengundi orang kurang upaya.

"Anti, ini nombor bilik anda" 
Load Counter